OS I RIO 8 AUG

Handboll : Sveriges damer imponerade stort när de vann sin andra gruppspelsmatch mot Sydkorea. Matchen var jämn från början men svenskarna fick det jobbigare och jobbigare mot sydkoreanskerna. I slutet av matchen var dock Sverige starkast och kunde ta hem segern. Bra jobbat!

Simning : Både Sarah Sjöström och Michelle Coleman på 200 m frisim simmade väldigt bra i försöken och tog sig vidare till semifinalen med en tredje respektive sjunde plats. Semifinalen då? Såklart simmade svenskorna briliant och Sarah fick en tid på 1:54:65, vilket gjorde att hon gick vidare till finalen med bästa tiden och Michelle var inte mycket sämre hon och gick vidare till finalen med femte bästa tiden. 03.00 i natt kommer finalen att ske, mer spännande än såhär kan det inte bli!

Bordtennis : Mindre muntert här, alla svenska deltagare har förlorat och därmed är ute ur OS.

Segling : Jesper Stålheim tävlar i laser och två lopp ägde rum igår, han gick från en 10:a placering till 23:e. Josefin Olsson gick från en 17:e plats till 5:e plats i laser radial.

Idag tittar jag på:
- Ridsport kl 15.00-20.55 Hoppning
- Simning kl 18.00/03.00 Först Erik Persson i 200 m bröstsim och sedan Sarah och Michelle i finalen på 200 m frisim.