Dag 39 - Fredag

Det Àr himla konstigt att vi bara har nÄgra dager kvar hÀr i Thailand. Jag gillar Bangkok, nÀr det inte Àr rusningstrafik.. LÄÄÄnga köer och nÀr alla slutat jobba Àr skytrainen sÄ fulla att man nÀstan fÄr lite panik. Idag gick vi till poolen igen och tog det vÀldigt lungt. Vi trodde inte solen tog sÄ mycket men nu pÄ kvÀllen syns det vÀldigt tydligt att jag och Lotta har brÀnt oss lite ;) 

Vi tog skytrain och tuk-tuk till en ny galleria, Platinum Fashion Mall. Massa miniaffÀrer och vi blev trötta pÄ ett vips. Sju vÄningar eller kanske var det sex. Det var vÀldigt billigt men man orkade liksom inte anstrÀnga sig att titta i alla affÀrer. Men jag köpte iaf tvÄ t-shirtar pÄ chans, för vi fick inte prova.. Och sedan var största delen klÀder för thaiisar, det vill sÀga supersmala klÀder över lag. Sedan köpte jag ett supergulligt klockhalsband :) Nöjd tjej.

Tanken var egentligen att vi skulle gÄtt omkring i MBK lite ocksÄ men det orkade vi verkligen inte. Och Lotta hade huvudvÀrk och jag hade ont i magen, hÀrligt. NÀr vi kom tillbaka till rummet föreslog Lotta att vi skulle bestÀlla roomservice. Mycket bra idé tyckte jag, för jag orkade inte röra pÄ mig. 

Nu senare pÄ kvÀllen fick jag ont i huvudet och lite feber ocksÄ (kan kanske kan vara för att jag brÀnt mig) men nu har jag tagit en tablett och börjar kÀnna mig lite bÀttre. Lotta Àr just nu och trÀnar. KÀnde att det kanske inte var rÀtt lÀge för mig nu. Nu ska jag ta det vÀldigt lugnt och somna tidigt. Imorgon ska vi till en stor marknad :)

Blev inga bilder idag men ni fÄr stÄ ut ;) <3
Thailand 2011 | | En kommentar |
Upp