150924

Hello mina puddingar!

Livet rullar pĂ„! Jobbet gĂ„r bra, har dock haft tvĂ„ jobbiga pass det senaste men man utvecklas ju av det ocksĂ„. Speciellt gĂ„rdagen var en riktigt jobbig dag periodvis men det löste sig som tur var. Jag har hunnit fĂ„ tvĂ„ behandlingar med den nya medicinen. KĂ€nner mig som vanligt förutom att jag blivit sĂ„ sjukt trött samma dag och sovit bort större delen av dagen. Fick andra behandlingen idag, Ă„kte hem och sov till 16.30 och sen slĂ€pade jag mig upp för att se pĂ„ elfsborgsmatch. IFE  mötte IFK, mycket spĂ€nnande match och tyvĂ€rr slutade den 1-1. Tyckte nog att IFE hade övertaget Ă€ndĂ„. 

Att jag inte har nÄgra bra blodkÀrl Àr kÀnt men nÀr jag skulle fÄ första behandlingen sÄ krÀvdes det sju försök... Nog för att jag Àr tÄlig men ÀndÄ haha. Idag gick det pÄ första försöket! Det var samma sjuksköterska som satte infarten bÄda gÄngerna, jag höll pÄ att knÀcka hennes sjÀlvförtroende förra gÄngen haha! Sen sÄ klippte de bort mitt drÀnage som jag hade i mitt lilla sÄr idag. Hoppas verkligen att det lÀker som det ska. Orkar inte med nÄgra mer operationer eller att varet fyller pÄ sig eller nÄgot annat jobbigt.. Men det gÄr nog jÀttebra!

Nu ska jag lÀgga mig och ta igen lite förlorad sömn. MÄr inte riktigt bra av att bara fÄ sova typ 5-6 h... SÄ imorgon ska jag ha sovmorgon! Totalt underbart!


AllmÀnt | | Kommentera |
Upp