Dag 9 - Onsdag

Lokal tid: 22.00

Idag började dagen halvbra.. Jag vaknade inte av signalen och lotta fick vÀcka mig hundra gÄnger.. Vilket jag inte kommer ihÄg ;) Jag tror min mor kÀnner igen det dÀr, haha! Stackars Lotta! Vi Ät frukost och begav oss till skolan. Vi kÀnde oss riktigt bortkomna. Efter ett tag mötte en lÀrare oss och sa att vi skulle gÄ bort till ett klassrum men dÀr verkade lÀraren inte speciellt intresserad. Men nÀr alla barnen kommit in sÄ sa hon till oss att komma in. Vi presenterade oss lite och sÄdÀr och sedan skulle de ha lite gympa, vilket bestod av att göra rörelser till en film.. typ. Den var sjukt lÄng och jag och Lotta tyckte nog att det var jobbigast, det var inte direkt svalt dÀr heller... :P

Sedan började vi lÀra dem abc och lite frukter och sÄ. Det gick hyffsat bra och barnen verkade Àlska oss redan. I alla fall nÄgra. Vissa gillade vi mer Àn andra, men sÄ Àr det vÀl med alla barn, vissa Àr gapigare och allmÀnt jobbigar.. nÀr klockan var 11, var det lunch och efter det sÄ slutade vi. Det kanske lÄter lite med halvdag men det rÀckte mer Àn vÀl, haha! Vi var lite trötta sen.



Efter en dusch sÄ hÀmtade Mui oss och vi Äkte till hennes sons skola. Han fyllde Är idag och Äkte dit med tÄrta :) Hela tre Är! SÄ det var alltsÄ ett dagis typ. Jag och Lotta Àlskade det för att var sÄ svalt dÀr inne och nÀr barnen vÀntade pÄ tÄrta sÄ var de helt tysta och Ät i lugn och ro. Inte nÄgot tjat om att "jag fick mindre bit Àn honom" hörde vi inte heller nÄgot av. Vi jÀmförde lite med sverige och önskade att det kunde vara sÄ i hemlandet ocksÄ.



Sedan Äkte vi till Muis radiostation. Den lille pojken, som vi tror heter Dante, fick lite pennor och tvÄ smÄ pysselböcker av oss och han var helt överlycklig :) Vi satt dÀr ett bra tag och undrade lite vad vi skulle göra hÀr egentligen men tillslut blev det lite tÄrta. TÄrtorna hÀr ser sÄ mycket godare ut Àn i sverige men vi kom fram till att vÄra smakar mycket bÀttre! 





Efter ett tag till, nÀr jag och Lotta var trötta, hungriga och behövde besöka toaletten, sÄ frÄga Mui om vi ville Äka hem, vilket vi snÀllt sa att vi ville. Vi gick och Ät och sedan stannade vi lite pÄ vÀgen.. Köpte en liten vÀska :)

Nu ska jag sova :) tidigt för en gÄng skull! Nu blir nog lotta lycklig ;) haha
Thailand 2011 | | 3 kommentarer |
Upp