-_-

AlltsÄ, jag Àr vÀldigt dÄlig pÄ att skriva jag veeet. Mitt liv Àr inte speciellt hÀndelsefullt nu faktiskt. Dock kan jag nog berÀtta lite saker ÀndÄ ;)

Jag hÄller pÄ och söker ett jobb. Det gÄr inte speciellt bra med tanke pÄ att de aldrig ringer upp utan jag har fÄtt ringa till de hela tiden ;) fast sÄ verkar det vara för alla sÄ det Àr vÀl bara att fortsÀtta ringa..

Lottis ringde mig imorse och sa till mig att Äka till stan och Àta lite frukost, typ. Mysigt! Fick lÀra mig att alkoholserveringen pÄ Viskan börjar kl.11... Var en stooor grupp med mÀnniskor och mÄnga ville visst ta ett glas vin. Klockan 10.30 pÄ morgonen.... jaaaaa. Blev lite chockad.

Jag har börjat spela cello igen.. eller ja. Jag prov spelade tvÄ gÄnger. Dock finns det ju nackdelar med att bli Àldre, terminsavgiften gÄr frÄn 300 till 800 kr. MKT! SÄ fÄ se om jag fortsÀtter. Det Àr faktiskt vÀldigt mycket pengar nÀr man inte har nÄgon inkomst.

Juust nu Àr jag sÄÄÄ himla irriterad pÄ att Sims pÄ fb inte funkar. Har ju blivit lite beroende av det, tack vare en viss person... Galet irriterad Àr jag! vill bara att det ska funka men nej. Har inte funkat i typ tvÄ timmar. KÀnns faktiskt bra att jag fÄr skriva av mig lite. Gaaaaaah!

Vi hörs vÀl om en mÄnad eller nÄgot nu dÄ ;)<3
AllmÀnt | | Kommentera |
Upp