140327

Idag var det sista dagen pĂ„ praktiken. KĂ€ndes vĂ€ldigt konstigt att gĂ„  ut frĂ„n avdelningen och veta att Ă€r kommer jag inte vara pĂ„ vĂ€ldigt lĂ€nge. Har dock redan nu bestĂ€mt att jag ska höra av mig i november-december och meddela enhetschefen att jag gĂ€rna skulle kunna tĂ€nka mig att jobba dĂ€r nĂ€r jag Ă€r klar sen. FramförhĂ„llning ;) redan skrivit in det i mobilen ocksĂ„, sĂ„ jag verkligen inte glömmer bort det. haha! Det har varit sĂ„ givande och roligt verkligen. Och inte blev det sĂ€mre av att min handledare tyckte jag gjort vĂ€ldigt bra ifrĂ„n mig. Tycker det Ă€r sĂ„ svĂ„rt att veta och det Ă€r verkligen jĂ€ttesvĂ„rt att uppskatta sin egen förmĂ„ga. Kan sĂ€ga att hon satte mig högre Ă€n vad jag skulle gjort. Fast kanske Ă€r det för att jag hela tiden tĂ€nker pĂ„ vad hon skulle kunna tĂ€nkas sĂ€tta mig och inte utifrĂ„n mig sjĂ€lv. Hur som helst sĂ„ blev jag vĂ€ldigt överraskad och glad. Och det var bra för mitt sjĂ€lvförtroende! Var lite jobbit att lĂ€mna Karin nu nĂ€r det kĂ€nns som att vi vet var vi har varandra. Jag hade köpt lite choklad till henne som tack för att jag förföljt henne nu det senaste nio veckorna, nĂ„got som jag tror uppskattades :) Stressbakade Ă€ven en limepaj igĂ„r som vi hade till fika idag, riktigt god om jag fĂ„r sĂ€ga det sjĂ€lv haha

NĂ„got annat vĂ€ldigt roligt Ă€r att den dĂ€r lilla jobbintervjun jag ville ha, den fick jag redan dagen efter. Efter kĂ€ndes det som att det kunde gĂ„tt hur som helst. Enhetschefen dĂ€r skulle i alla fall ringa till min handledare och frĂ„ga hur jag skötte mig. Sagt och gjort och jag har blivit med jobb i sommar! :D Det gĂ„r bra nu! Det Ă€r otroligt skönt att veta att jag har jobb i sommar. Och speciellt skönt att det Ă€r pĂ„ sjukhuset jag ska vara. Inget ont om Ă€ldreomsorgen men det Ă€r inte riktigt för mig. Och nu fĂ„r jag ju umgĂ„s med massa söta barn hela sommaren + oroliga förĂ€ldrar. haha! 

Funderar nĂ€stan pĂ„ att köpa en trisslott, för det kĂ€nns som att det Ă€r sĂ„ mycket bra saker som hĂ€nt nu det senaste.. 


AllmÀnt | | Kommentera |
Upp