Söndag 31 oktober

Tjo! NÀr jag vaknade i morse och kollade pÄ klockan sÄ blev jag lite chockad eftersom jag vaknade av mig sjÀlv en halvtimma tidigare Àn vad jag brukar göra pÄ helgen.. Sen kom jag pÄ att vi har flyttat tillbaka(?) klockan sÄ egentligen sÄ sov jag i en halvtimme lÀngre, höhö... Jag och Johan hade lite mys och kollade pÄ en film vi inte sett pÄ vÀldigt vÀldigt lÀnge, nÀmligen Monsters Inc :) SÄ söt film!

Gick faktiskt till och frÄn trÀningen idag, lite jobbigt dock men bra för min kropp och miljön! ;) TrÀningen var ocksÄ lite jobbig... hehe.

Nu ska jag skriva klart min lilla loggbok till projektarbetet som jag ska skicka in idag och sen tÀnker jag faktiskt spela lite sims ;) KÀnner att det var vÀldigt lÀngesen! Och jag saknar det ;) Sen imorgon ska jag ta tag i pluggandet pÄ allvar! Det lÀngtar inte efter det men gud vad skönt om man gör sÄ mycket sÄ att man liksom kan börja om frÄn början sen efter lovet och inte ha nÄgon gammalt kvar, utan bara fÄ mya saker. Mmm det lÀngtar jag efter!! :D

<3
AllmÀnt | | Kommentera |
Upp