150331

Tjolahopp! Har nu varit hemma frĂ„n sjukhuset i en vecka och en dag och under denna tiden har jag hunnit vara sju gĂ„nger pĂ„ vĂ„rdcentralen. Nytt rekord! Spolningen har gĂ„tt bra och med lite alvedon har det inte varit allt för plĂ„gsamt. Nu behöver jag troligtvis bara gĂ„ varannan dag, sĂ„ det kĂ€nns skönt. Och sjuksköterskan gjorde bedömningen att sĂ„rhĂ„lan var 3 cm djup ungefĂ€r och den var 5 cm frĂ„n början. SĂ„nt gillar vi! Äter ju forfarande antibiotika (som jag numera bara behöver dela pĂ„ hĂ€lften, observera!) sĂ„ hoppas att det fortsĂ€tter se lika fint ut nĂ€r jag slutat. Nog om detta trĂ„kiga Ă€mne!

C-uppsatsen gĂ„r framĂ„t och det kĂ€nns som vi kommer bli klara i tid. Vi har vĂ€l varit lite tveksamma till vĂ„r handledare men nĂ€r vi skickade in dokumentet senast sĂ„ fick vi tillbaka lite Ă€ndringar men att slutet var sĂ„ bra att hon inte hade nĂ„got att pĂ„peka. Alltid skönt att fĂ„ lite positivt nĂ€r vi lĂ€gger ned sĂ„ mycket tid och engagemang pĂ„ detta. 

I lördags hade jag en mysig dag med lunch pÄ Viskan med Lina och fika pÄ Tant Grön med Hanna. Alltid lika hÀrligt och jag fÄr en energiboost av att trÀffa Lina! Och Hanna har jag inte trÀffat sedan i höstas dÄ jag hade praktik pÄ barnavdelningen och hon jobbade en dag. Roligt att Àntligen ses och höra hur allt Àr. Och prata om spÀnningen att vi snart Àr fÀrdiga sjuksköterskor. Kan fortfarande inte förstÄ det!

Jag och Louise lyckades fÄ gratisbiljetter till Elfsborgs sju första hemmamatcher genom högskolan idag, lÀngtar! SÄg nog bra tvÄ matcher förra Äret.. SÄ borde slÄ det i Är gissar jag.


AllmÀnt, Sjuksköterskeutbildning | | Kommentera |
Upp