141028

Just nu kĂ€nner jag mig sĂ„ sjukt omotiverad. Vet inte heller vad jag ska göra för att allt ska kĂ€nnas roligt igen. Till och med trĂ€ningen kĂ€nns tuff, vilket Ă€ndĂ„ brukar vara en grej jag ser fram emot. PĂ„ tal om trĂ€ning sĂ„ fick jag ett nytt program av min sjukgymnast, sĂ„ det Ă€r lite ny övningar och sĂ„ ska jag trĂ€na 2-3 ggr/vecka. KĂ€nns bra att jag har nĂ„gon som jag gĂ„r till regelbundet, dĂ„ fĂ„r jag ju lite press pĂ„ mig att jag mĂ„ste trĂ€na. Förra gĂ„ngen mĂ€tte han min lĂ„rmuskulatur sĂ„ jag vill inte ha minskat i den iaf. 

Praktiken... Vet inte ens om jag ska sĂ€ga nĂ„got om den. MEN nu Ă€r det bara en halv och en heldag kvar sen slipper jag allt! Dock sĂ„ jobbar det sĂ„ mĂ„nga fina personer dĂ€r sĂ„ det kĂ€nns lite jobbigt att jag Ă€r sĂ„ missnöjd som jag Ă€r, vad en person kan göra mycket. Jag har iaf pratat med min handledare, eller försökte för jag var sĂ„ arg att tĂ„rarna satt i halsen och jag lĂ€t som jag vet inte vad. Det kĂ€nns lite bĂ€ttre men Ă€ndĂ„ inte helt okej. Sen efter betygsamtal och att vi prata med lĂ€raren sĂ„ kĂ€nns det faktiskt lite sĂ€mre igen. Jag brukar se mig som en tolerant mĂ€nniska nĂ€r jag behöver men hon trycker pĂ„ alla knappar och beter sig sĂ„ konstigt sĂ„ jag vill bara undvika henne. Idag var det hennes lediga dag! Wiiiiho! 

Tycker det Ă€r lite trĂ„kigt att det kĂ€nns som att bloggen blivit mer ett klagostĂ€lle Ă€n vad det Ă€r glĂ€djande. Försöker komma pĂ„ nĂ„got direkt roligt som har hĂ€nt men icke... Även om det finns fina smĂ„ stunder varje dag.
AllmÀnt | | Kommentera |
Upp