2011

Det har hÀnt mycket under Äret. Mycket för mig men ocksÄ runt om i vÀrlden. Katastrofen i Japan, dödsskjutningen i Norge, översvÀmning i Thailand och mycket annat. NÄgot som Àr konstigt med nyhet Àr att vi oftast nÄs av det dÄliga. Revolutioner i flera lÀnder, vilket lett till att mÄnga har dött men ocksÄ har det gett hopp om en förÀndring.

Mitt Är har varit blandat. VÄren var fyllt med stress med skoltrötthet, projektarbeten och sena arbeten. Men jag klarade mig igenom det. Jag skrev en bok, imponerande bara det! Bloggen blev dock mitt stÀlle att klaga pÄ.. VÀldigt rolig lÀsning.. ;) Jag var pÄ ett roligt orkester"lÀger". Jag hade bal och tog studenten. Minnen för livet! 

Sommaröppet och sommarcafé, jobb med fina vÀnner. Sedan Äkte jag med bÀsta Lotta till Thailand. Jag kommer aldrig nÄgonsin glömma den resan! LÀste om det i bloggen idag och kan inte sÀga annat Àn att vi hade det underbart. Jag vill Äka dit igen, typ nu! TrÀffa Pai, lÀrarinnan och de underbara smÄ barnen. Jag vill shoppa mycket mer Àn vad jag gjorde, vet inte vad jag tÀnkte dÄ ;) En stor och god glass hade inte varit fel heller. Jag vill klÀttra upp för Tiger cave tempel berget igen, alla 1237 trappsteg, bara för att jag inte minns hur det kÀndes och sÄ hade jag Ängrat mig nÀr jag var pÄvÀg upp. Jag vill Äka till en paradisö och stanna dÀr hur lÀnge som helst! Ja, Thailand hade inte varit fel. Det var sÄ himla kul! :D Tack Lottis för att vi Äkte och för att det var med dig <3 Skrattar bara jag tÀnker pÄ nÀr vi klÀttrade ut frÄn vÄr "balkong" för att undvika personer nÀr vi skulle bada och massa andra tillfÀllen. Akta dig för ödlan! 

Sedan efter jag kommit hem hade jag en liten period med inte sĂ„ mycket att göra förutom att jag kom med i BorĂ„s lucia! Övningar med 7 finfina tjejer! 178 upptrĂ€danden pĂ„ ett ungefĂ€r och mĂ„nga skratt men Ă€ven tĂ„rar ;) Saknar alla vĂ€ldigt mycket nu men alla finns ju kvar!

FrÄgan Àr ju hur jag ska toppa detta Äret? Jag kan börja med att prioritera saker som verkligen betyder nÄgot som familjen och vÀnner. Jag vill verkligen ha nÄgot att se fram emot under Äret, har inte kommit pÄ vad det Àr Àn. 

Nu ska jag försöka visa er mitt Är i bilder!





































Bilderna Àr lite halvbra men tog alla lite pÄ mÄfÄ ;)

GOTT NYTT ÅR! :D <3 hoppas Ă„r 2012 blir Ă€nnu bĂ€ttre!
AllmÀnt | | En kommentar |
Upp