140819

Nu har min semester börjat efter 10 veckors jobb. Riktigt skönt men lite sorgligt faktiskt. Den vĂ€ldigt sega början förbĂ€ttrades med högre tempo och mer patienter. Riktigt roligt blev det, speciellt nĂ€r jag jobbade med de andra sommarvikarierna. Det Ă€r vĂ€l de jag kommer sakna mest. Jag har numera fĂ„tt ett eget litet passerkort och ska försöka jobba lite timmar under Ă„ret. 

Jag har klarat mig frĂ„n sjukdomar under hela sommaren, trots att jag umgĂ„tts med snoriga barn. Men lagom till min lilla semester blir jag ju sĂ„klart sjuk. Och imorgon ska jag Ă„ka till Rhodos med min mor och syster sĂ„ försöker göra allt för att bli bĂ€ttre! Inte jĂ€ttekul att Ă„ka nĂ€r man Ă€r halv krasslig men lite sol och bad borde ju göra susen! 

Jag har ÀndÄ gjort lite smÄgrejer under sommaren trots att jag jobbat heltid. Jag var i Halmstad en helg och upplevde Tylösands tusentals strandbesökare, vÀldigt coolt men ÀndÄ lite smÄ stressande. Jag har sjungit pÄ ett bröllop med hÀrliga tjejer pÄ Torpa stenhus. Sist men inte minst hade jag en underbart rolig dag och kvalitetstid med min Mois nÀr vi Äkte till Norrköping och besökte Harry Potter utstÀllningen men lite shopping i staden och ett besök vid GrÀnna pÄ vÀgen hem. Ska försöka komma ihÄg att skriva lite mer om allt detta. Bjuder pÄ en fin liten bild frÄn Norrköping! Hahaha



AllmÀnt | | Kommentera |
Upp