140628

Jag har kommit fram till att jag borde skriva hĂ€r oftare, det Ă€r trots allt vĂ€ldigt roligt att kika tillbaka och se vad man gjort. SĂ„ nu ska det försöka bli Ă€ndring pĂ„ detta! 

Nu har jag hunnit gĂ„ bredvid tvĂ„ veckor och gĂ„tt en vecka sjĂ€lv pĂ„ barnavdelningen och börjar komma in i det mer och mer. Vad jag tycker sparar vi till en annan dag.. Men idag har varit en riktig lugn kvĂ€ll och varit vĂ€ldigt seg. Har ju inte riktigt kommit pĂ„ vad man kan hitta pĂ„ nĂ€r det blir sĂ„ lĂ„ngtrĂ„kigt Ă€n... FĂ„r vĂ€l stĂ€da i skĂ„p eller nĂ„tt... 

I tisdags fyllde jag Ă„r och uppnĂ„dde Ă„ldern 22. Det var en underlig och speciell födelsedag eftersom för det första sĂ„ har jag flyttat hemifrĂ„n och det Ă€r ingen som grattar pĂ„ morgonen och för det andra sĂ„ jobbade jag dag, alltsĂ„ fick jag gĂ„ upp 5.15... Men jag gjorde toast till mig sjĂ€lv och hade lite mysfrukost sĂ„ det funkade vĂ€l. Sen var den dagen kaos ovanligt nog och nĂ€r jag slutade var jag sĂ„ trött att jag hade kunnat sova stĂ„ende. Men icke hann jag vila för pappa kom och hĂ€mtade mig efter en kvart och sĂ„ bar det hem till mor och far. VĂ€l dĂ€r hann jag vara i 10 min innan alla kom. DĂ„ kĂ€nde jag mest för ett powernap. Var sĂ„ utmattad att jag knappt kom ihĂ„g vad jag fick.. Vi Ă„t smörgĂ„stĂ„rta och kolapaj. Vi avslutade dagen med att titta pĂ„ Cityakuten och dĂ„ var dagen optimal! Haha! 

IgĂ„r var Lotta hĂ€r och tömde lĂ€genheten pĂ„ alla hennes grejer. Nu Ă€r det vĂ€ldigt tomt hĂ€r. Allt jag har Ă€r en sĂ€ng, en fotölj och en nyinköpt garderob, i princip. Men pĂ„ tisdag ska jag till Ikea igen och dĂ„ blir det andra bullar! 

IgĂ„r fyllde Ă€ven min kĂ€ra mormor 85 Ă„r. KĂ€nns sĂ„ gammalt, snart 90 Ă„r. Hon kĂ€nns inte som 85 faktiskt.. Vi firade henne med massa god mat och tĂ„rta hemma hos henne. Det hölls till och med tal och mormor blev sĂ„ glad över sin stora present som var en tavla med huset som mormor bodde i innan hon flyttade dĂ€r hon bor nu. Hon verkade vĂ€ldigt glad och nöjd! 

Imorgon ska jag upp tidigt, sĂ„ nu borde jag försöka sova.. Lycka till dĂ„ Elin! Är inte direkt trött... 


Mormor hade ett helt hav av dessa goda bÀr! Har inte Àtit nÄgra innan i Är sÄ kÀnde att det verkligen var dags.


AllmÀnt | | Kommentera |
Upp