St Anton: dag 1

Jag vet att ja Àr lite sent ute. Mycket medveten om detta!

Söndagen den 29:de gick jag upp vÀldigt tidigt. Jag lyckades komma upp i tid och mor körde mig till Landvetter. Jag var lite orolig över tiden mellan flygen men jag landade i Schipnol, Amsterdam och hade tvÄ timmar pÄ mig. Jag hittade gaten pÄ 10 min.. Sen var det vÀntan som gÀllde.

I Innsbruck fick jag gĂ„ pĂ„ en buss nĂ€r vi landat för att komma till huvudbyggnaden. Det var 20 meter dit. Jag lyckades pĂ„ nĂ„got sĂ€tt hamna vid vĂ€skutlĂ€mningen först och min vĂ€ska var bland de första. Utanför vĂ€ntade Lina och jag var sĂ„ glad att se henne, trots att det inte gĂ„tt sĂ„ mĂ„nga dagar sĂ„ var det sĂ„ roligt att se henne! Vi körde sedan till St Anton för att möta upp Lotta och Ă€ta lunch. Lika roligt som det var att trĂ€ffa Lina vid flygplatsen var det att trĂ€ffa Lotta nu! TvĂ„ saknade flickor! Nu Ă€r det dock saknade igen... Vi Ă„t mat pĂ„ ett mysigt stĂ€lle dock var det fullt med folk. Jag Ă„t mycket god pasta. 

Lotta var tvungen att gÄ tillbaka till jobbet och jag och Lina gick ivÀg och köpte liftkort till mig, för fyra dagar. LÀskigt! Sen Àr ju inte min kunskap i tyska speciellt bra (lÀs oexisterande), sÄ jag klÀngde pÄ Lina och tvingade henne att sköta pratet. Lotta och Lina hade ingenstans att bo under just nyÄr sÄ de fixade ett rum i en ort 30 min frÄn St Anton. Dyrt var det och inte direkt modernt men jag var glad att jag hade nÄgonstans att bo alls. Det visade sig att toaletten gick att spola en gÄng i timmen, det var vÀldigt kallt och duschvattnet var kallt i ungefÀr 20 min och nÀr det vÀl var varmt sÄ tog vattnet "slut".. Haha, det var en upplevelse! Jag och Lina Äkte till rummet och tog det lugnt tills Lotta slutade. Sen Äkte vi tillbaka och Ät middag, minns dock inte var eller vad vi Ät ;)
AllmÀnt | | Kommentera |
Upp