141119

Idag Ă€r en sĂ„dan dag nĂ€r man har en inlĂ€mning som ska in idag och jag knappt hade börjat pĂ„ innan, som man hoppades skulle skriva sig sjĂ€lv fast den aldrig gör det, och sĂ„ har man bara nĂ„gra timmar pĂ„ sig att skriva. Det har gĂ„tt bra Ă€n sĂ„ lĂ€nge faktiskt och kĂ€nns inte som jag kommer behöva stressa. Skönt! Denna gĂ„ngen försökte jag faktiskt börja i tid och tĂ€nkte fĂ„tt fĂ€rdigt den tidigt men det funkar inte helt enkelt. Jag vill ha press! Det Ă€r lite jobbigt för jag har fĂ„tt omvĂ€rdera mig sjĂ€lv lite, frĂ„n att tycka att jag Ă€r extremt lĂ„ngsam till att vara oerhört effektiv. Finns ju för och nackdelar med allt dock. Det som Ă€r bra nĂ€r man sitter och pluggar en hel dag Ă€r att man ska lyssna igenom flera musiklistorna pĂ„ Spotify! Hela ABBA listan och Disney listan Ă€r genomspelad och började just nu med nostalgi. Inte lyssnat pĂ„ nĂ„gra nya lĂ„tar idag inte haha. 

IgĂ„r hade jag en jobbig dag. Jag fick en liten endagskris. Det Ă€r sĂ„ mycket jag skulle vilja göra och sĂ„ mycket jag tycker jag borde börjat med tidigare. Det Ă€r egentligen inget dock som jag skulle vilja Ă€ndra pĂ„ av det jag gjort, vilket leder till tanken att jag aldrig skulle hunnit med allt... Men iaf. Tanken som poppar upp hela tiden Ă€r om jag ens vill bli sjuksköterska? Jag har ett halvĂ„r kvar och jag ifrĂ„gasĂ€tter det fortfarande. Varför kan man inte bara veta? Livet hade varit sĂ„ mycket enklare dĂ„, fast det Ă€r ju inte riktigt meningen heller tror jag, att det ska vara för enkelt. 


Jag vill börja göra allt som jag tÀnker pÄ och sluta fundera och bara köra och inte analysera allting, som jag alltid gör.
AllmÀnt | | Kommentera |
Upp