Jag kan inte förneka det..

... för bloggen Àr verkligen ingen prioritering ;) Studentdagen var super! Finns inte sÄ mycket mer att sÀga, allt var bra. Hde dock lite trÄkigt pÄ mitt studentfirande innan mina tre sÄ töser dök upp. Men pÄ kvÀllen var det sÄ kul sÄ kul :D Skulle laddat upp nÄgra bilder med det funkade visst inte, sÄ det fÄr bli en annan gÄng.

Jag har nu jobbat i tvÄ veckor pÄ mitt fina arbete och Àven hunnit ha ett café :) Kul kul!

Lotta och jag har nÀstan bestÀllt vÄr resa till Thailando i höst! :D Lite svÄrt att förklara men det rÀknas nog mest som en intresseanmÀlan Àn, sÄ att sÀga. Men det kÀnns himla bra att vi Àr pÄgÄng liksom! Fast allt Àr inte pÄ lÄnga vÀgar klart. Men det kÀndes lite konstigt att klicka pÄ bekrÀfta knappen igÄr... ;)

Imorgon Àr det midsommarafton och min födelsedag. Wiiho.. Kan inte sÀga att jag Àr lika spÀnd över det som nÀr man var liten ;) nu Àr det som en vanlig dag. Men eftersom midsommarafton kommer och snor min födelsedag sÄ har jag ett litet födelsedagsfika med min familj pÄ förmiddagen och sen bÀr det av till Varberg med Moa och Martina + ett antal till ;) Vet inte riktigt vad jag ger mig in pÄ men det blir nog bra, haha xD Det som suger med att fylla Är pÄ en sÄn dag Àr att alla försvinner Ät olika hÄll. Verkligen ingen Àr ju hemma... It suck! ;)

NU har jag nog uppdaterat alla som vill lÀsa om mitt liv, dock inte sÄ noggrannt men det fÄr bli bra :P
<3
AllmÀnt | | Kommentera |
Upp