STOCKHOLM

Tidigt i lördags morse sÄ begav sig jag, Louise, Sara och Jennie till huvudstaden för en mysig helg. TÄget gick redan vid 8.11 sÄ vi var framme tidigt i Stockholm. Vi började med att Àta god mat och dryck pÄ ett stÀlle nÀra hotellet. Sedan gick vi runt i lite affÀrer tills incheckningen kl 15 pÄ hotellet. Vi hade bokat bord pÄ TGIF vid kl 17 sÄ vi passade pÄ att göra iordning oss och slappa lite innan. NÀr vi stÄr i kön till restaurangen sÄ ser vi Samir Badran och blir lite starstruck men inte nog med det sÄ stÀllde sig han och hans kompis bakom oss i kön och började prata med oss. Samir verkar vÀldigt hÀrlig och kÀndes som han var precis som han Àr pÄ tv. Han hade redan varit pÄ tvÄ (!!) dagsfester innan kl 17, kÀnde lite att whaaat... Var sÄ sugen pÄ att frÄga om vi kunde ta en bild med honom men Àr vÀl för "BorÄsig" och vill inte störa eller vara i vÀgen mer Àn nödvÀndigt, haha. Men en rolig grej iaf. Drack en riktigt god drink pÄ restaurangen, mums! Maten hade varit godare om kycklingen inte smakade brÀnt.. Finemang efterrÀtt dock.
 
Sedan var det tid för dagen och resans höjdpunkt, konsert med Bruno Mars! Vi begav oss till globen och stod i kö en liten stund. Det var en förartist som var helt okej men hade aldrig hört honom innan sÄ blev lite trist efter ett tag. Men vÀntan var sÄ vÀrt det för Bruno Mars var grym pÄ alla sÀtt! Fantastisk röst, dans och show! Och sÄ imponerar han ytterligare med att kunna spela massa instrument. Hade faktiskt lyssnat in mig vÀldigt mycket pÄ honom innan, för det Àr alltid roligare att kunna sjunga med i lite lÄtar. Allt var helt jÀkla bra! NÀr konserten var slut sÄ satte vi oss och tog en liten drink/glas vin och bara umgicks. 
 
Söndagen började med hotellfrukost! SÄ gott! Det som jag hade velat ha för att vara riktigt nöjd förutom det som redan fanns var pannkakor, dÄ hade jag varit i himmelriket. Men man kan inte fÄ allt. Sedan checkade vi ut och tog pendeltÄget ut till Mall of Scandinavia. Grymt stor och fint. Vi gick igenom massa affÀrer och vi köpte alla lite grejer. Mycket nöjd över mina inköp, framförallt ett par fantastiskt fina skor! Vi fikade och Ät mat mellan alla affÀrer. Sedan var det dags att Äka tillbaka till hotellet för att hÀmta vÄra vÀskor. PÄ centralen sÄ köpte vi oss lite glass och  satte oss pÄ en bÀnk. Lollo gick ivÀg till en affÀr. Plötsligt nÀr jag, Sara och Jennie sitter dÀr pÄ bÀnken med ryggen mot rulltrapporna och Àter vÄra glassar sÄ bara jag hör hur det lÄter som en elefanthjord kommer springande. Det Àr ingen som skriker men folk kommer upp frÄn rulltrapporna i panik. Vi visste inte riktigt vad vi skulle göra och vi alla hade miljoner tankar i huvudet. Efter bara ett litet tag sÄ kommer det upp folk som inte har panik frÄn rulltrappan och vi lugnar oss lite. BÀnkarna som innan varit fullproppade var nu vÀldigt tomma. NÀr vi senare kollar pÄ aftonbladet sÄ ser vi att de har fÄtt utrymma en tunnelbanevagn pga okÀnt föremÄl i vagnen. Med tanke pÄ det som hÀnde i Stockholm för inte sÄ lÀnge sedan sÄ kan jag förstÄ att folk blev rÀdda. 
 
PÄ tÄgresan hem blev vi stÄende innan Skövde i ca 25 min, sÄ kÀra mor som skulle hÀmta oss i Herrljunga fick sÄ snÀllt vÀnta. En mycket bra resa med mycket bra personer! <3 Bilder kommer sÄ smÄning om.
Upp